Bij iCaptur streven we er altijd naar om jou de beste ervaring te bieden en jouw privacy is belangrijk voor ons.

Dit privacybeleid:

  1. Over het algemeen

  2. Beheerder

  3. Welke gegevens we verzamelen en verwerken

  4. Waarom we gegevens verwerken (“doelen”)

  5. Delen van persoonsgegevens

  6. Hoelang we gegevens bewaren

  7. Welke rechten u heeft

  8. Overige belangrijke informatie

  9. Wijzigingen in dit privacybeleid

  10. Vragen en klachten

  1. OVER HET ALGEMEEN

    1. iCaptur BV, 75302187, Vlasstraat 3, 6093EE Heythuysen, Nederland. Wij, het team van iCaptur, met e-mailadres: dataprotection@icaptur.nl (“e-mailadres”), verwerken uw persoonsgegevens als u onze apps gebruikt (“apps”) of website (“website”) en, samen met de apps, (“producten”). De verwerking van uw persoonsgegevens vindt plaats in overeenstemming met de toepasselijke lokale wetgeving inzake gegevensprivacy, bv. de algemene verordening gegevensbescherming van de EU (“AVG“), de Nederlandse gegevensbeschermingswet in zijn huidige vorm.

    2. In dit privacybeleid (“privacybeleid”) willen we u informatie over ons, de aard, omvang en doeleinden van de gegevensverzameling en het -gebruik verstrekken, zodat u inzicht krijgt in de verwerking van uw persoonsgegevens.

  2. BEHEERDER

    1. Beheerder. Over het algemeen is de beheerder voor de gegevensverwerking iCaptur. U kunt via e-mail contact met ons opnemen.

    2. Functionaris voor gegevensbescherming. U kunt contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via het e-mailadres. Als u vragen heeft over het verwerken van uw persoonsgegevens, neem dan contact met hem of haar op.

  3. WELKE GEGEVENS WE VERZAMELEN EN VERWERKEN

    1. Over het algemeen. iCaptur verwerkt persoonsgegevens die u als gebruiker van de producten aan ons beschikbaar stelt, bijvoorbeeld door onze producten te gebruiken, en die anderen aan ons verstrekken (“gegevens”).

    2. Categorieën persoonsgegevens.

Dit zijn de categorieën persoonsgegevens die we direct of indirect over u verzamelen:

Identiteitsgegevens: hieronder vallen uw naam [voornaam, achternaam, initialen], geboortedatum, e-mailadres, uniek consumentenidentificatienummer, identificatoren op sociale media en informatie die aan ons wordt doorgegeven via uw Facebook- of Google-account, de vingerafdruk van uw apparaat en de cadeauboncodes die aan u zijn toegewezen. We gebruiken deze om uw identiteit te verifiëren.

Contactgegevens: deze bestaan uit uw telefoonnummer, verzend- en factuuradres, e-mailadres, Messenger-ID, naam op sociale media en elk ander communicatiekanaal dat u heeft gebruikt om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We gebruiken deze om voor verschillende redenen contact met u op te nemen, afhankelijk van de hieronder vermelde doeleinden.

Locatiegegevens: deze bestaan uit uw woonlocatie, huidige aanmeldlocatie [IP-adres], en/of gps-locatie (als u deze met ons wilt delen, bijvoorbeeld via de instellingen van uw mobiele apparaat), of andere telefoongerelateerde gegevens (bv. via wifi of bluetooth), of de specifieke website van iCaptur die u heeft bezocht en die ons aanwijzingen kan geven over waar u zich bevindt. We gebruiken het om onze producten te bedienen en uw productervaring aan te passen aan uw locatie.

Aankoopgegevens - deze bestaan uit: betalingsprovider, duur van uw iCaptur-abonnement, prijs, valuta en btw (op basis van landinformatie). We gebruiken betalingsproviders om betalingen te verwerken. Hoewel we zelf geen creditcardgegevens opslaan, slaan we een betalings-ID op dat wordt verstrekt door de respectieve provider (bijv. Apple, Google, Adyen, PayPal), en dat aan u kan worden toegewezen. We gebruiken het om uw betalingen te verwerken.

Gedrags- en profielgegevens: deze bestaan uit uw iCaptur-winkelgeschiedenis, de iCaptur-winkelvoorkeuren, interacties in de winkel, productrecensies, interacties via sociale media met ons en alle andere gegevens die we over u hebben om ons te informeren over u als consument, waaronder 'communitygegevens'. We gebruiken deze om u beter als consument te kennen, zodat we u marketingberichten kunnen sturen met alleen producten en diensten waarin u volgens ons misschien geïnteresseerd bent.

Gegevens op sociale media: deze bestaan uit gegevens verkregen door uw interactie met ons op verschillende sociale mediakanalen, zoals Facebook, Instagram, Google etc., waaronder: alle sociale mediagegevens die openbaar beschikbaar zijn, zoals uw namen op sociale media, interacties en openbare berichten op sociale media, uw 'vind-ik-leuks' en andere reacties, uw contactpersonen op sociale media, uw foto's die openbaar zijn of die u naar ons stuurt door ons te vermelden of door onze berichten op sociale media te volgen door gebruik te maken van 'namen' ('handles') of 'hashtags'. We verkrijgen deze gegevens direct van het sociale medianetwerk (bijv. Facebook, Snapchat, Instagram etc.) of indirect via derden waarmee we overeenkomsten hebben afgesloten.

Apparaatgegevens: deze bestaan uit gegevens over uw apparaat of browser, waardoor we een idee krijgen over uw browsegedrag of apparaatgebruik. Uw apparaatgegevens worden door onze app verzameld en uw browserinformatie wordt door onze cookies, tags en pixels verzameld. Dit is vaak vereist voor netwerkbeveiliging. Dit omvat, maar is niet beperkt tot: IP-adres, datum en tijd van het bezoek, hoelang u op onze website bent gebleven, verzonden gegevensvolume, de verwijzings-URL (als u via een andere website of een advertentie naar onze website kwam), de pagina's die u op onze website heeft bezocht, uw browsertype (inclusief taal en versie van de browsersoftware) en add-ons, apparaat-ID en eigenschappen, apparaattype, versies, besturingssysteem.

Activiteitsgegevens: deze bestaan uit fitnessgegevens (bijvoorbeeld start- en eindtijden van trainingen, activiteitstype, sportcategorie) en sensorgegevens (waaronder maar niet beperkt tot: stapdoel, duur, tempo, afstand, calorieën, hartslag, IMU data en snelheid met betrekking tot uw fitness-app. We gebruiken deze om u te helpen uw prestatiedoelstellingen en gebruikerservaringen te verbeteren en om te identificeren welke producten het beste bij u passen op basis van uw trainingspatronen.

Voorkeursinformatie - deze bestaan uit: voorkeurstaal, inloglocatie, eenheden (afstand, gewicht, temperatuur), persoonlijke doelen en motivatie (bijvoorbeeld jaarlijks hardloopdoel, gewichtsdoel), informatie over uw trainingsschema (bijvoorbeeld startdatum, trainingsschema, bijbehorende fitnessactiviteiten), schoengegevens (merk, model, maat, kleur, afbeelding) en uw adidas-productrecensies. We gebruiken deze voor uw gemak bij het bezoeken van of winkelen via onze websites en apps.

 

    1. Gegevens van derden.

Registratie via Facebook of Google

Als u een iCaptur-account aanmaakt via sociale media-login, ontvangen we de volgende informatie:

      • Facebook Inc. (1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, V.S., “Facebook”): Voor- en achternaam, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, profielfoto;

      • Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, VS, “Google”): Voor- en achternaam, e-mailadres, geslacht, geboortedatum en profielfoto.

Vriendenlijst Facebook

We ontvangen informatie over uw vrienden op Facebook als u ons nadrukkelijk toestemming geeft om hiervoor toegang te krijgen. We gebruiken deze informatie om vriendschapssuggesties te maken in producten, maar we slaan deze informatie niet op.

iCaptur

Als merk iCaptur kunnen we uw persoonsgegevens ontvangen en verwerken (zie artikel 3.2 categorieën van persoonlijke gegevens):

      • Identiteitsgegevens

      • Contactgegevens

      • Locatiegegevens

      • Aankoopgegevens

      • Gedrags- en profielgegevens

      • Gegevens op sociale media

      • Apparaatgegevens

      • Activiteitsgegevens

      • Gegevens over voorkeuren

voor de beschreven doelen (zie 4. Waarom we gegegevens verwerken).

 

    1. Gebruik van diensten

Google Analytics

Deze website gebruik Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies en hoe u zich hiervoor kunt afmelden. We gebruiken Google Analytics om het gebruik van onze producten te analyseren en constant te verbeteren. De producten gebruiken Google Analytics in combinatie met de optie “_anonymizeIP()”. Dit betekent dat IP-adressen in verkorte vorm worden verwerkt om de overdracht van persoonsgegevens te voorkomen. De basis voor de verwerking van gegevens bestaat uit onze legitieme belangen.

Firebase & Google Analytics for Mobile

Algemeen. Voor apps op iOS en Android gebruiken we Google’s Firebase (klik hier voor meer informatie) en Google Analytics for Mobile (klik hier voor meer informatie). Gebruikersgegevens worden in geanonimiseerde vorm overgedragen aan Google. Onze apps gebruiken identificatie voor mobiele apparaten, inclusief Google Advertising ID (“GAID”) en de gebruikersnaam voor Advertenties voor iOS (“IDFA”), evenals technologieën die vergelijkbaar zijn met cookies voor het gebruik van de Analytics for mobile-dienst.

Doel. We gebruiken Firebase en Google Analytics om het gebruik van onze producten te analyseren en constant te verbeteren. Aan de hand van de statistieken kunnen we onze diensten verbeteren en interessanter maken voor gebruikers. In die speciale gevallen waarin persoonsgegevens worden doorgegeven aan de VS, is Google gecertificeerd via een EU-VS-privacyschild. De basis voor de verwerking van gegevens bestaat uit onze legitieme belangen.

Facebook Analytics

Voor apps op iOS en Android gebruiken we Facebook Analytics (klik hier voor meer informatie). Dit stelt ons in staat om bij te houden en te analyseren welke marketingkanalen of bronnen, wat betreft Facebook, de beste resultaten opleveren om gebruikers te vragen de producten te downloaden en ons te helpen begrijpen hoe onze gebruikers onze app gebruiken. Voor dit doeleinde verwerkt Facebook Analytics mobiele identificatiegegevens zoals IDFA, GAID of vergelijkbare mobiele identificatiegegevens. Klik hier voor meer informatie over Facebook Analytics. De basis voor de verwerking van gegevens bestaat uit onze legitieme belangen.

 

    1. Cookies en vergelijkbare technologieën.

Cookies

Wat zijn cookies? De website gebruikt 'cookies' – kleine tekstbestanden die op uw computer of mobiele apparaat geplaatst worden en/of opgeslagen worden door de browser. De basis voor de verwerking van gegevens via cookies bestaat uit onze legitieme belangen.

Cookiebeleid. Meer informatie over de cookies die we gebruiken, welke persoonlijke data ze eventueel verzamelen en hoe u ze kunt uitschakelen, vindt u hier in ons Cookiebeleid.

Do Not Track-signalen De producten herkennen of reageren niet op door de browser geïnitieerde Do Not Track-signalen. Ga naar https://allaboutdnt.com voor meer informatie over Do Not Track-signalen

  1. WAAROM WE GEGEVENS VERWERKEN (“DOELEN”)

    1. De producten bedienen. iCaptur verwerkt uw gegevens om u een naadloze gebruikerservaring te kunnen bieden bij het gebruik van de producten.

Diensten verlenen. Om de producten te bedienen en diensten te verlenen, waaronder

      • uw toegang tot een account bevestigen;

      • uw gezondheids- en fitnessactiviteiten volgen en weergeven;

      • uw trainingsvoortgang en -statistieken weergeven.

    1. Zakelijk. We verwerken uw gegevens om onze zakelijke behoeften te beheren.

Prestaties. We verwerken gegevens om het gebruik van onze producten te controleren, analyseren en verbeteren, evenals om de veiligheid of integriteit van de producten en hun prestaties en functionaliteit te beschermen. We analyseren bijvoorbeeld gebruikersgedrag en doen onderzoek naar de manier waarop u onze producten gebruikt.

Onderzoek en ontwikkeling. We verwerken gegevens, inclusief openbare feedback, om onderzoek te doen voor de verdere ontwikkeling van onze producten, om u en anderen een betere, meer intuïtieve en gepersonaliseerde ervaring te bieden en de groei en betrokkenheid van gebruikers bij onze producten te stimuleren.

Marketinge-mails en pushberichten. Met uw toestemming stuurt  iCaptur u gepersonaliseerde marketinge-mails of pushberichten met informatie over fitness- en gezondheidsgerelateerde onderwerpen, evenals iCaptur-producten. 

We willen u laten weten dat we uw gebruikersgedrag beoordelen bij het lezen van de e-mails met behulp van zogenaamde webbakens of trackingpixels. De hierdoor aangemaakte informatie wordt vervolgens gekoppeld aan de gegevens die zijn verzameld in 3.2 Categorieën van persoonsgegevens, uw e-mailadres en een individuele gebruikersnaam. Met deze samengevoegde informatie kunnen we een gebruikersprofiel maken om onze marketinge-mails/pushberichten te personaliseren. We verzamelen gegevens als u 'klikt op' onze e-mails, of op links, en combineren dit met uw acties in het product.

We slaan uw gegevens op en gebruiken deze voor e-mailmarketing of marketing op de website van iCaptur. U kunt uw toestemming voor marketinge-mails en pushberichten op elk gewenst moment intrekken door op de link aan het einde van de e-mail te klikken of uw apparaatinstellingen voor pushberichten te wijzigen. We bewaren de trackinginformatie zolang u bent geabonneerd op onze marketinge-mails.

Gerichte berichten op advertentieplatforms van derden.

iCaptur maken gebruik van advertentieplatforms van derden, zoals (maar niet beperkt tot) Facebook, Google, YouTube en Instagram om u berichten te sturen die op u zijn afgestemd op basis van uw gedrag en surfpatroon, op specifieke tijden en vanuit specifieke locaties van deze platforms om de efficiëntie van onze advertentiecampagnes te verhogen. iCaptur gebruikt oplossingen van derden, zoals Google Audience en Facebook Audience (maar niet beperkt tot), zodat we onze campagnes en berichten voor onze consumenten beter kunnen afstemmen. Uw persoonsgegevens (zie 3.2 Categorieën van persoonsgegevens) worden gedeeld met advertentieplatforms van derden en deze zullen proberen uw profiel in hun database af te stemmen om de optimale tijd en plaats te bepalen (bv. de pagina die u bezoekt) om u een advertentie van iCaptur te tonen. We moeten ook de nodige gegevens analyseren om de impact van onze campagnes te begrijpen. Als u niet accepteert dat we uw persoonsgegevens voor dit doel gebruiken en delen, zult u nog steeds willekeurig op andere platforms advertenties van iCaptur zien.

U kunt meer lezen over hoe onze advertentiepartners ons helpen dit doel te bereiken door hun websites te bezoeken:

Gepersonaliseerde Google-advertenties: https://support.google.com/adspolicy/answer/143465 Google-advertentiebeleid: https://support.google.com/adspolicy/answer/6020956

Facebook Lookalike Audiences: https://www.facebook.com/business/help/164749007013531 Algemene voorwaarden Facebook Custom Audience: https://www.facebook.com/legal/terms/customaudience

De basis voor de verwerking van uw gepersonaliseerde gegevens is gebaseerd op uw marketingtoestemming. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken in uw privacy-instellingen. Na het intrekken van uw toestemming kan het enkele dagen duren voordat u uit alle doelgroepen bent verwijderd.

 

    1. Naleving en handhaving.

Naleving. Wij verwerken uw gegevens om te voldoen aan onze verplichtingen en in overeenstemming met alle toepasselijke wet- en regelgeving.

Handhaving. We verwerken uw gegevens als we denken dat dit nodig is voor beveiligingsdoeleinden of om mogelijke fraude of andere schendingen van onze algemene voorwaarden of dit privacybeleid en/of pogingen om onze leden of bezoekers te schaden, te onderzoeken.

  1. DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS

    1. Algemeen.

We delen gegevens met derden

      • als dit nodig is voor de doeleinden,

      • op verzoek van een nationale autoriteit,

      • wegens een rechterlijke uitspraak,

      • indien vereist door de wet,

      • indien nodig om onderzoek te doen en ons te verdedigen tegen claims of beschuldigingen van derden,

      • om de rechten en veiligheid van Runtastic, onze leden of personeel uit te oefenen of te beschermen, of

      • als u vooraf (expliciet) heeft ingestemd.

We proberen u te informeren over wettelijke eisen omtrent uw gegevens wanneer we denken dat deze geschikt zijn, tenzij dit wettelijk of per rechterlijke uitspraak is verboden, of wanneer het verzoek een noodgeval is. We kunnen dergelijke eisen betwisten wanneer we van mening zijn dat de verzoeken overmatig, vaag of niet dringend genoeg zijn.

Speciale categorieën persoonsgegevens, zoals hartslaggegevens of andere gezondheidsgegevens, zullen nooit worden gedeeld met adverteerders of soortgelijke instanties.

 

    1. Onze diensten.

Uitslagen. Als u een activiteit instelt, wordt u automatisch opgenomen in de wekelijkse/maandelijkse uitslagen met verzamelde afstand, duur of aantal stappen onder uw vrienden. Dit betekent dat zodra u vrienden toevoegt, u opgenomen wordt in de uitslagen. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken in uw privacy-instellingen.

 

    1. Dienstverleners

Dienstverleners. We delen uw informatie met anderen, die ons helpen onze producten te leveren en te verbeteren (bijv. onderhoud, analyse, audit, betalingen, fraudedetectie, marketing en ontwikkeling). Dienstverleners hebben toegang tot uw informatie als redelijkerwijs noodzakelijk om deze taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor andere doeleinden te gebruiken. We gebruiken verwerkers zoals Adjust, Google, Facebook, ilionx.

 

    1. iCaptur

We delen persoonsgegevens (categorieën van persoonsgegevens (zie artikel 3.2):

      • Activiteitsgegevens

      • Gedrags- en profielgegevens

      • Contactgegevens

      • Apparaatgegevens

      • Identiteitsgegevens

      • Locatiegegevens

      • Gegevens over voorkeuren

      • Aankoopgegevens

      • Maatgegevens

      • Gegevens op sociale media

voor de beschreven doelen (zie 4. Waarom we gegevens verwerken).

 

    1. Ontvangers van persoonlijke gegevens. Zoals vermeld in de paragrafen 5.1 - 5.4, kunnen uw persoonlijke gegevens worden bekendgemaakt aan verschillende organisaties. Hier vindt u aanvullende informatie over welke categorieën van uw persoonlijke gegevens kunnen worden bekendgemaakt aan welke categorieën van ontvangers.

    2. Verkoop van gegevens. Wij verkopen uw persoonsgegevens niet aan derden.

  1. HOELANG WE GEGEVENS BEWAREN

    1. Bewaarperiode. We moeten uw gegevens bewaren zolang u een account bij ons hebt. Als u een gebruiker binnen de EU bent en u stopt met het gebruik van onze diensten zonder uw gegevens te laten verwijderen, bewaren we deze gedurende 25 maanden na uw laatste interactie met iCaptur. Na die periode slaan we alleen gegevens op als dit wettelijk noodzakelijk (vanwege garantie, beperking of bewaartermijnen) of anderszins vereist is.

 

    1. Verwijdering van account. Als u besluit uw account te verwijderen, zullen alle gegevens die iCaptur van u hebben, worden verwijderd, met de volgende uitzonderingen:

      • Alle door u openbaar gemaakte gegevens (bijv. over de sportactiviteiten van andere geregistreerde gebruikers, worden geanonimiseerd, d.w.z. het zal duidelijk worden gemaakt dat dergelijke gegevens door een verwijderde gebruiker zijn verstrekt).

      • Gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van contractuele verplichtingen of naleving van wettelijke bewaarverplichtingen van iCaptur worden niet verwijderd, maar tot een minimum beperkt.

Een verwijderingsverzoek heeft geen invloed op gegevens als de opslag wettelijk noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor boekhoudkundige doeleinden.

  1. WELKE RECHTEN U HEEFT

    1. Uw rechten uitoefenen. Om uw rechten zoals gedefinieerd in paragrafen 7.2 tot 7.8 uit te oefenen, stuurt u een verzoek per e-mail naar het e-mailadres of per post naar ons postadres.

    2. Toestemming intrekken. U kunt uw toestemming - in die gevallen waarin toestemming voor verwerking noodzakelijk is - voor toekomstige gegevensverwerking te allen tijde intrekken. Dit heeft echter geen invloed op de rechtmatigheid van gegevensverwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking. In bepaalde gevallen kunnen we uw informatie blijven verwerken nadat u uw toestemming hebt ingetrokken, als we een andere wettelijke basis hebben om dit te doen of als uw intrekking van toestemming beperkt was tot bepaalde verwerkingsactiviteiten.

    3. Recht op toegang. U hebt het recht om (i) bevestiging te krijgen of uw gegevens al dan niet door ons worden verwerkt en, indien dit het geval is, (ii) meer specifieke informatie over de gegevens. De meer specifieke gegevens bevatten onder meer verwerkingsdoeleinden, gegevenscategorieën, potentiële ontvangers of de duur van opslag.

    4. Recht op rectificatie. U hebt het recht om van ons de rectificatie van onjuiste gegevens over u te verkrijgen. In het geval dat de door ons verwerkte gegevens niet correct zijn, zullen we deze zonder onnodige vertraging corrigeren en u informeren over deze rectificatie. Houd er rekening mee dat (i) u veel van uw informatie in de instellingen kunt corrigeren en (ii) het technisch niet mogelijk is om alle soorten gegevens in ons product te corrigeren.

    5. Recht op wissen van gegevens. U heeft het recht om gegevens die wij van u bewaren, te wissen. Als u besluit dit te doen, ga dan naar uw accountinstellingen op de website en verwijder uw account daar. Als dit niet lukt, neem dan contact met ons op via het e-mailadres. Als veiligheidsmaatregel sturen we u een e-mail om deze verwijdering te bevestigen. Na deze bevestiging zullen we uw gegevens wissen. Houd er rekening mee dat er mogelijk nog gegevens op uw telefoon zijn opgeslagen nadat uw account is verwijderd.

    6. Recht op beperking van verwerking. U hebt het recht om een beperking van de verwerking van uw gegevens van ons te verkrijgen in de volgende gevallen:

      • als u een aanvraag doet overeenkomstig par. 7.4, indien u daarom verzoekt;

      • als u van mening bent dat de verwerking van uw gegevens onwettig is, maar als u tegen het wissen van gegevens bent;

      • als u nog steeds de gegevens nodig hebt voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van juridische claims; of

      • als u bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking overeenkomstig par. 7.8.

    7. Recht op gegevensportabiliteit. U hebt het recht om (i) een kopie van uw gegevens te ontvangen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat en (ii) die gegevens zonder hinder van ons naar een andere beheerder te verzenden. U kunt een kopie van uw gegevens downloaden in uw accountinstellingen op de website.

    8. Recht van bezwaar. U hebt het recht om op elk moment bezwaar te maken tegen de verwerking van gegevens waarvoor onze legitieme belangen de wettelijke basis vormen, inclusief profilering op basis van die bepalingen. U hebt ook het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van gegevens voor direct-marketingdoeleinden.

    9. Recht om een klacht in te dienen. U hebt het recht om een klacht in te dienen bij uw lokale toezichthoudende autoriteit, als u denkt dat de verwerking van gegevens in strijd is met de toepasselijke wetgeving.

  2. OVERIGE BELANGRIJKE INFORMATIE

    1. Juridische grondslagen. Gegevensbeschermingswetten bepalen dat we uw gegevens alleen mogen verzamelen en verwerken als we een juridische grondslag hebben voor de verwerking. De rechtmatigheid van gegevensverwerking vloeit voort uit:

      • uw (expliciete) toestemming in gevallen waarin u (expliciete) toestemming hebt gegeven voor de verwerking;

      • de noodzaak voor de uitvoering van uw gebruikerscontract, bv. als gegevens nodig zijn voor een bevredigend gebruik van het product; of

      • legitieme belangen nagestreefd door Runtastic of derden bv. ons gebruik van cookies, plug-ins of gerichte advertenties.

Onze legitieme belangen omvatten het beschermen van u, iCaptur, of anderen tegen beveiligingsbedreigingen of fraude, het naleven van alle toepasselijke wetten, het beheren en verbeteren van ons bedrijf (bijv. klantenservice, rapportage) inclusief mogelijke zakelijke transacties (bijv. M&A), zodat gebruikers hun activiteiten kunnen delen en verbinding kunnen maken via hun fitnesservaringen, en alle fitness- en gezondheidsgerelateerde meningen kunnen uiten.

    1. Veiligheidsmaatregelen. We zetten ons volledig in om uw gegevens te beschermen en toepasselijke technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen te implementeren om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbevoegde of onwettige verwerking en onopzettelijk verlies, vernietiging of schade. Deze veiligheidsmaatregelen worden voortdurend herzien om te voldoen aan de nieuwste technologische ontwikkelingen.

    2. Wat doet iCaptur wanneer we uw persoonsgegevens buiten de EU/EER overdragen? Afhankelijk van de verwerking van persoonsgegevens, worden uw persoonsgegevens met verschillende 'categorieën ontvangers' gedeeld. Wanneer de ontvanger zich buiten de EU/EER bevindt, hebben we de vereiste maatregelen geïmplementeerd, zoals het ondertekenen van de standaard contractbepalingen van de EU die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie of het selecteren van leveranciers die het EU-VS-privacyschildkader certificeren en naleven.

  1. WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACYBELEID

    1. Algemeen. We evalueren het privacybeleid periodiek en werken deze regelmatig bij om eventuele wijzigingen weer te geven die voortvloeien uit onze dagelijkse bedrijfsactiviteiten. U kunt de datum van de privacyverklaring altijd controleren om erachter te komen wanneer we voor het laatst wijzigingen hebben doorgevoerd. We zullen u informeren wanneer we belangrijke wijzigingen aanbrengen waarvan u op de hoogte moet zijn.

    2. Laatst bijgewerkt. Dit Privacybeleid is voor het laatst aangepast op 6 oktober 2020.

  2. VRAGEN EN KLACHTEN


dataprotection@icaptur.nl iCaptur BV Vlasstraat 3 6093EE Heythuysen Nederland

Nederlandse gegevensbeschermingsautoriteit https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/